torstai 22. joulukuuta 2016

Tiistaina 20.12. TAMKsta valmistui 27 fysioterapeuttia.Parhaat onnittelut kaikille 34:lle tämän vuoden aikana valmistuneelle uudelle fysioterapeutille!

Lehtori Hannele Anttila jakoi valmistumisjuhlassa Tampereen seudun fysioterapeutit ry:n lahjoittamat ja arkkitehti Jouko Heikkisen jo 50-luvulla suunnittelemat Suomen Fysioterapeuttien jäsenmerkit Suomen Fysioterapeutit ry:n jäseniksi liittyneille fysioterapeuteille.Jouko Heikkinen antoi merkkiluonnokselleen nimen "Elämän puu". Merkin pintana on puun läpileikkaus ja sen sydämessä terveydenhuollon risti, joka symboloi elämää.
Vuonna 1957 annetut ohjeet jäsenmerkin käytöstä kuuluivat seuraavalla tavalla: Ainoastaan Suomen Lääkintävoimistelijain Yhdistyksen jäsen on oikeutettu kantamaan ko. merkkiä vasemmassa rintapielessään työpuvussaan - sekä muun asun yhteydessä yhdistyksen virallisissa edustustehtävissä tai alan kokouksissa tai kongresseissa. Erotessaan yhdistyksestä jäsenmerkin haltija on velvollinen luovuttamaan sen takaisin siitä maksamastaan hinnasta (700 mk). Kadottaessaan merkin on haltijan tehtävä siitä kirjallinen ilmoitus johtokunnalle." (https://www.suomenfysioterapeutit.fi/index.php/suomen-fysioterapeutit/liiton-logot-ja-tunnukset)
Tuomo Vuohensilta piti opiskelijan puheen. Hän puhui mm. unelmista ja fysioterapeutin luottotehtävästä, johon liittyen hän olikin hankkinut hauskan t-paidan. Sen etumuksessa komeili teksti: Trust me, I´m a physiotherapist.


Kaikkiaan yhdeksän opiskelijaa sai yhteistyökumppaneiden lahjoittaman stipendin tai lahjan hyvän opintomenestyksen tai onnistuneen opinnäytetyön ansiosta. Tilaisuudessa palkittiin myös jo perinteisesti vuoden ohjaava fysioterapeutti. Opiskelijoiden antamien esitysten pohjalta ja opettajien lopullisen valinnan mukaisesti vuuoden 2016 ohjaavaksi fysioterapeutiksi valittiin PSHP:n neurologian ja kuntoutuksen vuodeosastolle eli NEKUlla työskentelevä fysioterapeutti Sari Heinonen. Kiitokset yhteistyöstä ja onnittelut Sarille!


Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!
toivottaa tekstin koonnut ja kuvat ottanut koulutuspäällilkkö Marja-Leena Lähteenmäki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti