torstai 17. tammikuuta 2013

Uusi informaatikkomme Auli Kuparinen esittäytyyOlen fysioterapian koulutusohjelman uusi informaatikko Auli Kuparinen.  Fysioterapia tuntuu aidosti kiinnostavalta, sillä opiskelen itse työn ohessa musiikkiterapiaa.  Musiikin kokeminen ja tekeminenhän on hyvin kehollista.

Koulutukseltani olen paitsi informaatikko myös etnomusikologi (FM) ja ihan ensimmäiseltä ammatiltani sosiaalityöntekijä (sosionomi). Siksipä Pyynikintien toimipiste on tuntunut omalta paikalta ja jatkan siellä edelleen lähihoitajien ja sosiaalialan koulutusohjelman kanssa tämän vuoden loppuun, jolloin sosiaalialan yksikkö muuttaa pääkampukselle Kuntokadulle. Viimeistään vuoden 2014 alussa olemme siis saman katon alla. 

Toistaiseksi tavoitat minut sähköpostitse ja puhelimitse. Jos tarvitset tiedonhaun ohjausta esimerkiksi opinnäytetyöhön, niin yritetään sopia yhteinen tiedonhakusessio Kuntokadulle tai Pyynikintielle.
Hankintaesityksiä Kuntokadun fysioterapian kokoelmaan voit tehdä kirjaston sähköisen lomakkeen kautta https://lomake.tamk.fi/v3/lomakkeet/2073/lomake.html.  Ollaan yhteyksissä! 
 Auli Kuparinen, informaatikko
Tampereen ammattikorkeakoulu/ Kirjasto ja tietopalvelu
Pyynikintien kirjasto, Pyynikintie 2 A
Puh. 050 311 9645
auli.kuparinen@tamk.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti