torstai 21. maaliskuuta 2013

Fysiotec messut 14.-15.3.13


TAMKIN fysioterapeuttiopiskelijat osallistuivat messuille, jossa kohtasivat kuntoutus ja liikunta-alan ammattilaiset. Fysiotec, sportec ja gymtec messuilla oli useita näytteilleasettajia. Myös TAMK:lla oli oma pisteensä, jossa fysioterapeuttiopiskelijat esittelivät TAMK:n tuottamia hyvinvointipalveluja. Opiskelijat olivat lisäksi kehittäneet omia tietoiskuja ja testejä.TAMKIN pisteellä pääsi testaamaan tasapainoaan GoodBalnce-laitteella. Laitteella pystyi testaamaan omaa tasapainoaan tai tekemään erilaisia tehtäviä. Opiskelijat vastailivat asiakkaiden tasapainoon liittyviin kysymyksiin. 
Lisäksi TAMKIN messupisteellä esiteltiin UNI- ja ITSE-tilan toimintaa. Unikulman kautta messupisteelle oli saatu myös näytille mallikappale hyvästä sängystä. Pisteellä saattoi myös osallistua arvontaan, jossa oli mahdollisuus voittaa omiin tarpeisiin räätälöity tyyny.
 
Ohikulkijat haastettiin myös hauskaan aivojumppaan erilaisin tehtävin. TAMKIN reippaat opiskelijat ottivat ohikulkijat iloisesti vastaan. Haasteellisen tehtävän suorittamisesta ohikulkija saattoikin saada heijastimen tai korvatulpat palkinnoksi.
  

 
Pisteellä pidettiin tietoiskuja voimaharjoittelusta sekä uniergonomiasta. Voimaharjoittelussa keskityttiin selän hyvinvointiin käyttäen esimerkkinä levytankoharjoittelua. Uniergonomiaa lähestyttiin käytännön esimerkkien kautta haastattelemalla messukävijöitä


 
TAMK:n opiskelijoihin saattoi törmätä myös muilla messupisteillä. Opiskelijoita oli muun muassa malleina TRX ja LifeFitness pisteillä, joissa esiteltiin toiminnallisen harjoittelun uusia tuulia. Osa opiskelijoista rehki toiminnallisten harjoitteiden parissa koko päivän.
Messuilla oli mahdollisuus tutustua toisiin näytteilleasettajiin sekä luoda työelämäkontakteja. Tarjolla oli mielenkiintoisia laitevaihtoehtoja kuntosaliharjoitteluun. Messuilla pystyi näkemään erityisesti toiminnalliseen harjoitteluun suunnattuja välineitä. 
Fysioterapiaopiskelijat Elina Mäkitalo ja Johanna Varvikko


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti