tiistai 10. maaliskuuta 2015

Terveiset Aurinkorannikolta

Olin sosiaalialan koulutuspäällikkö Outi Walllinin ja hoitotyön lehtori Gitte Tauloo kanssa 6 päivää vierailulla Aurinkorannikolla. Tapasimme yhteistyökumppanimme Benalmadenan suomalaiset ry:n hallituksen ja muita jäseniä useissa eri tilaisuuksissa. Saimme seurata heidän aktiivista toimintaansa Pista de Hielon kuntosalilla, petanque-kentällä, restonomiopiskelijoiden ohjaamassa miesten ruokaryhmässä ja kyläiltamissa. Saimme iloksemme itsekin pelata ja tanssia heidän kanssaan. Hallitus luovutti TAMKlle yhdistyksen viirin kiitoksena jo toteutuneesta yhteistoiminnasta fysioterapeutti-, restonomi-, terveydenhoitaja- ja tietotekniikkaopiskelijoiden kanssa.

Kuvassa ovat vasemmalta Outi Wallin, varapuheenjohtaja Timo Kallio, Marja-Leena Lähteenmäki, puheenjohtaja Arja Törmäja Gitte Taulo.

Neuvottelimme matkamme aikana uusista yhteistyömahdollisuuksista myös Aurinkorannikon suomalaisen koulun, sydänyhdistyksen ja suomalaisen seurakunnan kanssa. Lisäksi kävimme tapaamassa kumppaneitamme Malagan Yliopistolla. Tapasimme myös Malagan yliopistossa parhaillaan vaihto-opiskelijoina olevat sairaanhoitaja- ja fysioterapeuttiopiskelijamme.

11.3.2015, Marja-Leena Lähteenmäki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti