lauantai 9. huhtikuuta 2016

ISB -> ESB

Perjantaina aamusta, seminaari jatkui yliopiston rehtorin ja apulaisrehtorin puheenvuorolla yhdessä ENPHE:n johtajan kanssa, jossa he kertoivat yliopiston koulutusaloista ja hiukan myös historiasta, sekä toivottivat meidät tervetulleeksi Barcelonaan.

Tämän jälkeen opettajat (työryhmien vetäjät), kertoivat mitä tämän seminaarin aikana olisi tarkoitus saada tehtyä ja päätettyä. He myös avasivat enemmän, mitä mikäkin työryhmä pitää sisällään sekä mikä on jokaisen työryhmän tavoite, niin tämän seminaarin aikana, kuin pitkäaikainen tähtäin.
(ENPHE:n johtaja keskellä)Myös TAMK:in fysioterapeutti koulutusohjelman koulutuspäällikkö, Marja-Leena toimi yhden työryhmän vetäjänä (professional issues).

Perjantain aikana toimimme lähinnä kokopäivän samoissa työryhmissä, johon myös opettajat liittyivät tänään. Päivän aikana saimme omassa työryhmässäni (promotion group) tehtyä aiheet/asiat, joita olimme miettinyt mitä olisi hyvä tehdä vielä tämän seminaarin aikana ISB:lle. Mietimme tämän jälkeen uusia työryhmien aiheita, mitä olisi mielestämme hyvä käydä lävitse, kehittää ja luoda uusia alustoja fysioterapeuteille.

Ennen päivän seminaarin loppua saimme myös ehdotuksen ENPHE:ltä, että voisiko ISB muuttaa ESB, josta äänestimme. Äänet laskettua, ISB (International student body) vaihtoi nimeksi ESB (ENPHE student body). Tähän syynä se, että ISB pyrkii toimimaan enemmän yhteistyössä ENPHE:n kanssa.

Päivän seminaarin päätteeksi alkoi iltaohjelma, joka meille oli luotu jo valmiiksi. Iltaohjelmana oli vierailu Saint Pau:ssa, joka on vanha sairaala Barcelonassa. Siellä mm. Gaudi Antoniokin asusteli välillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti