maanantai 11. huhtikuuta 2016

Last day in ENPHE

Viimeinen päivä (lauantai) alkoi taas aamuvarhain, mutta tällä kertaa research groupissa. Sillä saimme tehtyä/suunniteltua promotion groupin viimeisen tehtävän torstaina.

Research groupin aiheina oli luoda kaksi videota bachelor thesisksen tekemisen avuksi, joita tulee vielä varmasti lisää mutta enempää ei tämän seminaarin aikana keritty tekemään.

Toinen aihe oli suunnitella international collabarition thesistä. International collabarition thesis, on siis ENPHE:ssä suunnitteilla oleva ohjelma, jonka avulla ENPHE:een kuuluvien eri maiden opiskelijat voisivat yhdessä tehdä bachelor/master thesistä yhdessä eri maalaisten opiskelijoiden kanssa, jos haluavat/jos aihe on sama tai relevanttia tietoa voidaan täydentää toisen kyseisen thesiksen avulla.

Kolmas aihe, jonka parissa työskentelimme oli thesis award ohjelma, jossa ENPHE valitsee kerran vuodessa parhaan bachelor ja master thesiksen ehdolla olevista thesikseistä, ja palkitsee tämän. Ehdolle voidaan ottaa kerran vuodessa yksi bachelor sekä master tason thesis, jokaisesta ENPHE:een kuuluvista kouluista, jonka opettaja/valinnan tekevä opettaja valitsee opiskelijoiden tekemien thesisten perusteella, sen mitä pitää parhaimpana.

Lisää tietoa aiheesta lötyy alla olevasta linkistä:
http://enphe.org/LINKS/ThesisAward.aspx

Yksi toinen ajankohtainen julkaisu on myös tulossa pian ENPHE:n sivulle, joka on koulutuspäällikömme Marja-Leenan vetämän ryhmän tekemä. Se kertoo fysioterapeutti työn rooleista/jaoista, jossa fysioterapeutin rooli on jaettu kolmeen osaan, johon kuuluu fysioterapeutin avustaja, fysioterapeutti ja korkeampi/esimies fysioterapeutti. Dokumentti aiheesta julkaistaan toivottavasti pian ENPHE:n sivuilla, josta löytyy sitten lisää aiheesta.

Muiltakin ryhmiltä tulossa paljon todella hyviä uusia ohjelmia jossain vaiheessa, joista mm. yhden avulla voi keskustella erilaisista potilas/asiakas tapauksista ja pohtia yhdessä ratkaisuja pulmiin, mitä tulee asiakkaiden/potilaiden kohdalla yhdessä oman maan sisällä, että myös ENPHE:n jäsenmaiden opiskelijoiden kanssa myös!

Matka itsessään oli todella antoisa, niin opetuksellisesta kuin sosialisoitumisen näkökulmasta. Tapasin monta uutta tuttavaa, johonka olevan varmasti vielä pitkäänkin yhteydessä.

Mukava reissu kaikenkaikkiaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti