perjantai 20. toukokuuta 2016

Yrittäjyysopinnot Hyvinvointiklinikalla


13Fysio-ryhmän yrittäjyysopintoihin liittyvä harjoittelujakso alkaa olla lopuillaan. Hyvinvointiklinikalla on häärinyt kuusi tomeraa fysioterapiaopiskelijaa viiden viikon ajan. Viiden viikon harjoittelujakso aloitettiin Feel good feel safe-tapahtumalla. Olimme jo ennen harjoittelujakson alkoa suunnittelemassa kyseistä hyvinvointi- ja turvallisuusteemaista tapahtumaa. Ständillämme oli runsaasti kävijöitä, kehonkoostumusmittaus oli suosittu ja puristusvoimaskaba innosti voimamiehiä ja -naisia kilpailemaan. Myös monipuolinen ja haastava tasapainorata houkutteli ihmisiä. Rata oli toteutettu yhteistyössä Fysiolinen kanssa.Harjoittelujakson aikana kävimme tekemässä lyhyitä hierontoja Muistiyhdistyksellä sekä Tays:n Sydänsairaalassa. Lisäksi olimme Cargotecillä mittaamassa henkilökunnan kehonkoostumuksia. Jatkossa suunniteltiin tiiviimpää yhteistyötä Cargotecin ja Hyvinvointiklinikan välille.Viiden viikon aikana jokaisella opiskelijalla on ollut useita ryhmänohjauksia, mm. allasjumppia, AVH-ryhmä, Tyky-ryhmä sekä kuntosaliryhmiä. Kevään aikana alkoi uusi kuntosaliryhmä Fimlabilla. Ohjaukset toteutuvat Fimlabin omalla kuntosalilla. Ryhmät ovat olleet opettavaisia ja antoisia.


Esko Nikkonen Fysiolinelta kävi esittelemässä uutta selän tutkimiseen ja kontrollin hallinnan harjoitteluun tarkoitettua laitetta Valedoa.
Valedo tulee Hyvinvointiklinikalle uudeksi tutkimus- ja harjoitteluvälineeksi.
Harjoittelujakso oli erilainen antaen mahdollisuuden vastuulliseen ja itsenäiseen työskentelyyn. Meillä oli hyvä ja toimiva työporukka, joka tuki toisiaan.


Aurinkoista kesää kaikille!:)

Toivottavat Antti Hokkanen, Kalle Kivioja, Elina Honkonen, Hannele Kyyrönen, Suvi Tuomisto ja Heli Alho.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti