perjantai 18. joulukuuta 2015

Valmistujaiset 18.12.2015Vietimme uusien fysioterapeuttien valmistumisjuhlaa. Kuulimme pääjuhlassa hyvää musiikkia ja rohkaisevia, tulevaisuussuuntautuneita sanoja sekä fysioterapian osastonhoitaja Minna Talosen juhlapuheessa, rehtori Markku Lahtisen puheessa sekä myös valmistuvan sairaanhoitajaopiskelijan puheessa.

Jatkoimme perinteistä omaa juhlaamme. Meillä oli ilo valita uusi vuoden ohjaava fysioterapeutti. Hän on tänä vuonna Linnainmaan terveysaseman fysioterapeutti Sali Lehtonen.

Opiskelijamme ovat ahkeroineet opintojensa aikana. Useita heistä palkittiin stipendeillä tai lahjoilla. Onnittelut Jenni Vuoristolle TAMKin parhaasta opinnäytetyöstä sekä Minna Nauhalle ja Maria Salmelle PSHP:n parhaasta opinnäytetyöstä. Opinnäytetöistään saivat stipendit myös Kaisu Lehtonen ja Linnea Sainio Fläkt Woods Oy:ltä sekä Elilna Mäkelä ja Elina Niemi Fysioline Oy:ltä.
Muita stipendejä saivat lisäksi Jenni Vuoristo, Minna Nauha, Mia Lähteenmäki, Senja Keskitalo ja Julia Van Camp. Lämpimät onnittelut heille ja kaikille muillekin uusille fysioterapeuteille!


 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti